Xaviera's Cool Trend

Firestarter

Artikel om ecigg

Jag läste en artikel för ett tag sedan som handlade om e cigaretter. Jag måste verkligen säga att det var otroligt intressant. Jag är ju uppväxt för länge sedan och på min tid så rökte många vanliga cigaretter. Dock så har jag aldrig gillat det och jag tycker verkligen inte om lukten om dem. Men när jag läste om den här varianten så står det ju att de går på vattenångor istället för vanlig rök och det låter ju mycket bättre måste jag säga! Man sätter i någon typ av filter som ger vattenångorna smak. Så det ger det ju verkligen större variation än de vanliga varianterna. Man kan även hålla på och blanda egen smak och designa den hur man vill. Det är också en väldigt bra sak för folk som vill försöka sluta röka. Då kan man ju börja med den här varianten istället då den inte är så skadlig för en själv eller för andra som vanliga är. Så det är ju verkligen kanon bra det måste jag säga! Jag hörde om en gammal kompis som har börjat med dessa nu och han tycker att de fungerar otroligt bra. Så man blir ju lite nyfiken. Men jag undrar om jag kommer att skaffa en, det tror jag inte att jag kommer att göra. Jag undrar hur länge en sådan håller. De måste nog hålla ganska länge i och med att folk håller på och moddar dem och designar dem på olika sätt. Man kan göra dem väldigt personliga, så det är ju verkligen riktigt bra måste jag säga! Jag ska se om man inte kan hitta lite fler artiklar att läsa om det här, för jag tycker verkligen att det är intressant! Allt nu för tiden blir ju elektroniskt och det är riktigt kul måste jag säga!